Vrijdag 26 juli 2024

‘FC Twente mist een speler van het type Perez’

Geplaatst op 6 maart 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Gerrit Megelink en René Roord bekeken namens het voetbalpanel van TwenteSport.com de matige wedstrijd tussen FC Twente en NAC (2-0).

Megelink zegt daarover: ‘Het manco bij FC Twente is dat de ploeg in vergelijking met vorig seizoen een speler van het type Perez (rechts op deze archieffoto) mist. Een speler met de kwaliteiten een ander vrij voor het doel te zetten en doorslaggevend te zijn. Vooral in wedstrijden waarin de ploeg op de helft van de tegenstander speelt, ontbreekt een dergelijke speler.’
En Roord: ‘Misschien dat het volle programma er voor zorgde dat de scherpte wat minder was. De tweede helft was er een beetje meer drive en werd de wedstrijd toch nog gewonnen. Het lijkt een simpele overwinning, maar dat is het pas wanneer je die belangrijke eerste goal weet te maken.’

Quick’20 speelde gisteren eveneens thuis. Tegen Cuijk werd het een gelukkige 2-2. Mark Kemna was de rapporteur. Hij meldde onder meer: ‘Het 2-2 gelijke spel was denk ik het hoogst haalbare voor Quick’20. In de warming-up raakte de ploeg Engbers kwijt en daarmee verloor het de leider en degene die de lijnen uitzet. Ik heb voor Kamphuis, maker van beide doelpunten, gekozen als man vast de wedstrijd.’