FC Twente na rust ruim langs Zeeuwse selectie

Geplaatst op 6 juli 2013 door   ·   Geen reacties

Felicitiano zschusschenMIDDELBURG – Twente heeft zaterdag de tweede oefenwedstrijd van het seizoen gewonnen van de Zeeuwse selectie. In Middelburg behaalden de Tukkers na een 1-1 ruststand een 5-1 overwinning.

Voor rust kreeg FC Twente een aantal mogelijkheden, maar wist het, via Luc Castaignos een keer het net te vinden. Op slag van rust bracht Hoessein Bouzambou beide ploegen weer op gelijke hoogte. Na de rust liet FC Twente alsnog uit naar een ruime 5-1 overwinning, waarbij Felitciano Zschusschen (foto) twee doelpunten voor zijn rekening na,.

Zeeuwse selectie – FC Twente 1-5 (1-1)
24.Castaignos 0-1, 43.Bouzambou 1-1, 47.Zschusschen 1-2, 67.Siereveld 1-3 (eigen doelpunt), 75.Plet 1-4, 86.Zschusschen 1-5
Opstelling FC Twente eerste helft: Plattel, Bouma, Röseler (32.Bijen), Wisgerhof, Pelupessy (32.Gortemaker), Janssen, Promes (32.Gyasi), Ebecilio, John, Plet (32.Zschusschen), Castaignos.
Opstelling FC Twente tweede helft: Bednarek, Bouma (60.Pelupessy), Bijen, Wisgerhof (60.Röseler), Gortemaker, Janssen (60.Promes), Eghan, Gyasi, Hölscher, Zschusschen, Castaignos (60.Plet).