Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

FC Twente nog steeds zonder Ruiz: ‘Pijn met weerstanden’

Geplaatst op 4 maart 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – FC Twente moet het zaterdagavond tegen NAC Breda nog steeds stellen zonder Bryan Ruiz. De Costaricaan is nog niet voldoende hersteld van een spierblessure. Ook Dwight Tiendalli (knie) is nog niet beschikbaar. De verdediger trainde vandaag voor het eerst met de groep. Emir Bajrami en Oguchi Onyewu zijn wel weer terug. Bajrami was er in de halve finale voor het bekertoernooi niet bij vanwege koorts, terwijl Onyewu niet fit genoeg werd bevonden.

‘Ruiz traint sommige delen met de groep mee, andere momenten individueel’, vertelt Michel Preud’homme. ‘Hij heeft nog pijn met weerstanden, als hij rekt bijvoorbeeld. Schieten is ook te pijnlijk voor hem.’ De trainer hield woensdag Onyewu en Bajrami aan de kant, maar verwelkomt ze nu weer. ‘Onyewu had kunnen spelen, maar was niet honderd procent. Datzelfde geldt voor Bajrami. De belasting was niet te groot voor hem, maar hij had koorts. In zulke wedstrijden moet je honderd procent zijn.’

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Mihaylov; Rosales, Wisgerhof, Bengtsson, Onyewu; Brama, Chadli, Janssen; De Jong, Janko, Bajrami.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief