FC Twente opent oefencampagne met 6-0 overwinning op Regioselectie Twenterand

Geplaatst op 23 juni 2011 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN – FC Twente heeft in de eerste wedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen een 6-0 overwinning behaald. Op het complex van Dos’37 was de regioselectie Twenterand de eerste tegenstander in de oefencampagne.  Speelden de Tukkers de eerste helft nog met een aantal spelers uit de eerste elftal selectie, na de hervatting waren het de voetballers van het beloften team die in actie kwamen. De ruim 3.000 toeschouwers zagen FC Twente na een 2-0 voorsprong bij rust uitlopen naar een 6-0 overwinning.  Aanstaande zaterdag komt FC Twente opnieuw in actie, dan is om 15.00 uur de Hengelose selectie op het ATC’65 complex de volgende tegenstander.

Regioselectie Twenterand – FC Twente 0-6 (0-2)
11. Berghuis 0-1, 34 Janssen 0-2, 53. Vogelsang 0-3, 57. Gouriye 0-4, 78. Parker (foto) 0-5, 89. Vogelsang 0-6
FC Twente, eerste helft: Boschker, Cornelisse, Wisgerhof, Bengtsson, Buysse, Brama, Janssen, Landzaat, Berghuis, Rendla, John.
FC Twente tweede helft: Marsman, Bouma, Ottenhof, Van Aken, Thesker, Röseler, Bannink, Leugers, Vogelsang, Gouriye, Parker.