Donderdag 23 januari 2020
Twentesport

FC Twente pakt punt in bloedeloze wedstrijd bij ADO

Geplaatst op 7 december 2019 door   ·   Geen reacties

DEN HAAG/ENSCHEDE – In een dramatische wedstrijd speelde FC Twente vanavond bloedeloos met 0-0 gelijk bij ADO Den Haag. Het was de best denkbare uitslag voor beide ploegen.

De matadoren konden niet beter of hadden er geen zin in. Het was een avondje doelloos de bal heen en weer trappen. Weliswaar was de tweede helft aantrekkelijker dan de eerste, maar dat kwam vooral doordat de spanning steeg naarmate het eindsignaal dichterbij kwam, want wie er zou scoren zou ook vrijwel zeker winnen.

De beste kansen waren naar het einde toe vooral voor ADO Den Haag, maar de minst slechte man van het veld werd in die fase keeper Joël Drommel. De keeper van de Tukkers redde een paar keer geweldig, al had hij ook weer eens het keepersgeluk aan zijn kont hangen.

Het was en bleef overwegend pover tot slecht wat de 22 acteurs te bieden hadden. FC Twente had in het eerste deel een paar mogelijkheden, met name Aitor Cantalapiedra. In het tweede deel van de wedstrijd speelden de Hagenezen met meer druk naar voren, maar ze faalden hopeloos in de afwerking.

Beste man van het veld
De beste speler op het veld was er voor het beginsignaal al weer af, want Abdenasser El Khayati kwam met een ererondje en een bos bloemen voor aanvang van de wedstrijd afscheid van het publiek nemen. De andere 22 toonden anderhalf uur aan hoe jammer dat is.

FOTO: fctwente.nl (@Bas Everhard)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief