Woensdag 21 februari 2024
Twentesport

FC Twente-speelster Sherida Spitse scoort voor Oranje

Geplaatst op 29 juni 2013 door   ·   Geen reacties

375x CF4A0190 sherida Spitse oranjeVELSEN – In Velsen-zuid heeft Nederland de oefeninterland tegen Australië gewonnen. Na 1-1 bij rust werd het uiteindelijk 3-1 voor Oranje. De Nederlandse goals waren van Lieke Martens (2x) en FC Twente-speelster Sherida Spitse (foto). Het was de een-na-laatste test voor Nederland voor het begin van het EK 2013 te Zweden. Woensdag a.s. is – ook in Velsen – de uitzwaaiwedstrijd tegen Noord-Ierland.
Nederland had het achterin moeilijk met de druk van Australië. De openingstreffer van Martens was op dat moment tegen de verhoudingen. Daarna kreeg Nederland meer vat op de wedstrijd, al moest her rusten met een 1-1 stand. Na rust was Nederland gevaarlijker in de aanval en door Martens en Spitse werd het uiteindelijk 3-1.
Bondscoach Roger Reijners begon met de volgende speelsters. 1. Sari van Veenendaal (FC Twente(, 2. Dyanne Bito, 3. Daphne Koster (c), 4. Mandy van den Berg, 5. Claudia van den Heiligenberg, 6. Anouk Hoogendijk, 7. Kirsten van de Ven, 8. Sherida Spitse (FC Twente) , 9. Manon Melis, 10. Danielle van de Donk, 11. Lieke Martens. Kort voor tijd kwam Siri Worm (FC Twente) nog in het veld.

(Foto Sportfoto Regio-Twente)


Delen is sportief

Reacties (0)
Archief