Woensdag 24 april 2024

FC Twente in Vriezenveen gelijk tegen Nordsjaelland

Geplaatst op 4 juli 2017 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN – FC Twente heeft dinsdagavond in Vriezenveen met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Nordsjaelland. Net als in het eerste duel bij GFC (0-8) opende Dylan George de score. Na rust maakte Nordsjaelland gelijk, bij de 1-1 bleeft het.

FC Twente kwam vroeg in het duel op voorsprong. Uit een vrije trap van Danny Holla kopte rechtsbuiten George fraai raak. In het vervolg had Nordsjaelland het meeste balbezit. Tot grote kansen leidde dat  lange tijd niet. Oussama Assaidi raakte vijf minuten voor rust geblesseerd en moest met een liesblessure het veld verlaten. Invaller Delano Grootenhuis, kreeg kort na rust de kans op 2-0, maar schoot over.

Drie minuten later was het aan de andere kant wel raak. De Ghanees Collins Tanar zorgde voor de gelijkmaker. Ernest Asante was tien minuten later zelfs dichtbij een voorsprong voor Nordsjaelland, maar het schot van de Ghaness ketste af op de paal. Het bleef in Vriezenveen bij 1-1

FC Twente – FC Nordsjaelland 1-1 (1-0)
Score: 13. George 1-0, 49. Tanor 1-1.
FC Twente eerste helft: Drommel, Ter Avest, Hooiveld, Bijen, Trajkovski, Van der Heyden, Holla, Vuckic, George, Boere, Assaidi (41. Grootenhuis).
FC Twente tweede helft: Drommel, Van der Lely, Roemeratoe, Thesker, Jensen, Vankan, Browning Lagerfeldt, Laukart, Trotman, Oosterwijk, Grootenhuis (68. Frimann).
Scheidsrechter: Janssen.
Gele kaart: Ter Avest (FC Twente).
Toeschouwers: 1.300.