Woensdag 19 juni 2024
Twentesport

FC Twente steggelt met Tiendalli over contract en wil Landzaat langer binden

Geplaatst op 28 januari 2011 door   ·   Geen reacties
28 januari 2011
ENSCHEDE –  De onderhandelingen tussen FC Twente en Dwight Tiendalli, met als inzet een nieuw contract, verkeren in een impasse. De vleugelverdediger heeft een eerste aanbieding afgeslagen en hoopt dat de landskampioen de eerste nieuwe stap zet richting een opening.
Voorzitter Joop Munsterman over de ontstane situatie:  ‘We hebben Dwight voor de winterstop een nieuw contract aangeboden tegen iets betere condities dan zijn huidige verbintenis. Hij had op dat moment Winnie Haatrecht als zaakwaarnemer en liet weten niet op ons voorstel in te willen gaan.’’
Inmiddels laat Tiendalli (foto) zich begeleiden door een nieuwe zaakwaarnemer, Sigi Lens. ‘Maar Lens heeft nog geen contact met ons opgenomen’, zegt Munsterman, ‘en Dwight verwacht toch niet dat wij hém gaan bellen? De situatie is simpel: wij hebben hem een contractvoorstel gedaan, omdat we met hem door willen en omdat hij na dit seizoen transfervrij is; de bal ligt niet bij ons.’
De vleugelverdediger speelt sinds 2009 bij FC Twente. Na bij Feyenoord te zijn weggestuurd, verdiende hij in Enschede via een proefstage een contract. In zijn eerste seizoen bij FC Twente werd hij prompt landskampioen.
De landskampioen praat binnenkort met Denny Landzaat over een nieuw, eenjarig contract. Trainer Michel Preud’homme is zeer tevreden over de verrichtingen van de 34-jarige routinier, die bij Feyenoord niet meer gewenst was.
Delen is sportief

Reacties (0)
Archief