Vrijdag 29 maart 2024

FC Twente verliest ook van sc Heerenveen

Geplaatst op 3 februari 2018 door   ·   Geen reacties

HEERENVEEN -In een matige wedstrijd heeft FC Twente verloren van sc Heerenveen. Het enige doelpunt van de avond werd na een uur gescoord door Hoegh. Na de 1-0 viel FC Twente aan, waar het eerst afwachtend speelde. Veel verschil maakte het niet, want ondanks enkele kansen werd er niet meer gescoord.

Voor rust was sc Heerenveen duidelijk de betere ploeg. FC Twente trok zich terug en liet het spel aan de Friezen. Heerenveen kreeg een aantal kansen maar slaagde er niet in te scoren.

Na rust was het spelbeeld lange tijd ongewijzigd. . Na een indraaiende vrije trap van Stijn Schaars kopte  Daniël Hoegh raak. Zijn doelpunt was voor FC Twente het signaal om meer initiatief te nemen. Het leverde uiteindelijk een kans op voor Tom Boere. Ondanks aanvallende wissels kwam de ploeg van trainer Verbeek niet tot meer uitgespeelde mogelijkheden.

SC Heerenveen – FC Twente 1-0 (0-0).
Score: 66. Hoegh 1-0.
SC Heerenveen: Hansen, Dumfries, Hoegh, Pierie, Bulthuis, Schaars, Kobayashi, Thorsby, Odegaard, Ghoochannejhad (79. Veerman), Zeneli (89. Schmidt).
FC Twente: Drommel, Ter Avest, R. Jensen, Bijen, Cuevas, Lam (82. Kvasina), F. Jensen, Maher, Vuckic (89. Laukart), Boere, Assaidi.