Vrijdag 19 april 2024

FC Twente verliest ook van Werder Bremen en wil Maher

Geplaatst op 7 januari 2018 door   ·   Geen reacties

SAN PEDRO DEL PINATAR – Daags na de nederlaag tegen VfB Stuttgart heeft FC Twente ook verloren van Werder Bremen. Tegen de laaggeklasseerde Bundesliga ploeg gingen de Enschedeers met 4-0 onderuit.

Tegen Bremen kwam FC Twente er met name voor rust totaal niet aan te pas. Twente speelde met de veredelde basisformatie een zwakke eerste helft en dat werd door Bremen keihard afgestraft. Al na vier minuten opende Kainz de score. Na een kwartier verdubbelde Kruse de Duitse voorsprong.  Nog voor rust scoorde Bremen opnieuw en gaf Gertjan Verbeek zo de nodige stof tot nadenken.

Na rust kwamen elf andere spelers binnen de lijnen. de B-formatie wist de stand lange tijd op 0-3 te houden. In de slotfase scoorde Gondorf. Daarmee kwam de eindstand op 4-0.

Maher
Na afloop was er toch nog positief nieuws. Nadat Jan van Halst eerder in de week nog vertelde dat er geen nieuwe spelers aangetrokken zouden worden, werd bekend dat FC Twente toch een speler op het oog heeft. De club wil serieus werk maken van Adam Maher. Maher, die in het verleden al met Verbeek samenwerkte, is bij PSV op een zijspoor geraakt. Eerder deze week wimpelde hij Sparta, dat ook interesse toonde, af.

FC Twente – Werder Bremen 0-4 (0-3)
FC Twente eerste helft: Drommel; Ter Avest, Bijen, R.Jensen, Cuevas; Holla, Vuckic, Lam, F.Jensen; Assaidi, Boere.
FC Twente tweede helft: Brondeel; Van der Lely, Hooiveld, Simbassa, Trajkovski; George, Van der Heyden, Liendl, Laukart; Oosterwijk, Kvasina.