Woensdag 22 mei 2024
Twentesport

FC Twente – VVV-Venlo 2-1 (1-1) – Analyse door Andre Manuel

Geplaatst op 13 maart 2011 door   ·   Geen reacties

Het was slecht. FC Twente had vandaag voor hetzelfde geld dure punten kunnen laten liggen. Uiteindelijk had de ploeg het geluk aan haar kant, maar de uitslag had ook zomaar andersom kunnen zijn. Er was geen strijd, geen inzet. Ik had liever wat meer vervangers in actie gezien. In het stadion kreeg je het gevoel dat de mensen dachten, 1-0 achter, ach we winnen vandaag toch wel.

Het werd een heel lastige wedstrijd waarbij FC Twente tot het einde toe moest buffelen. Dat riep de ploeg over zichzelf af. Er werd veel te slordig gespeeld. Eigenlijk was er maar een speler die zijn niveau wist te halen, Wout Brama, die ik daarom ook tot man van de wedstrijd verkies en een ster geef. De wedstrijd krijgt een zes en vijf van die zes punten puur op basis van de alsnog binnengehaalde overwinning.

FC Twente – VVV-Venlo 2-1 (1-1)
Scoreverloop: 3. De Regt 0-1, 30. Brama 1-1, 83. John 2-1

Scheidsrechter: R.Wiedemeijer
Geel: Rosales, Buysse (FC Twente), Boymans, Uchebo, Vujicevic (VVV-Venlo)

Man van de wedstrijd: Wout Brama
Amusementswaarde: 6
Sterren: Brama 1x

FC Twente: Mihaylov, Rosales, Onyewu, Bengtsson, Buysse (64. Tiendalli), Brama, De Jong, Janssen, Bajrami (65. John), Janko (84. Landzaat), Chadli.

VVV-Venlo: Begois, Timisela, De Regt, Yoshida, Kruysen, Tóth (60. Ojo), Leemans,  Vujicevic, Musa (46. Uchebo), Boymans, Cullen (85. Chula).

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief