Vrijdag 19 juli 2024
Twentesport

FC Twente – VVV-Venlo 2-1 (1-1) – Analyse door Rik Platvoet

Geplaatst op 13 maart 2011 door   ·   Geen reacties

De wedstrijd was niet hoogstaand. FC Twente had moeite om de bal van achteruit bij de middenvelders te krijgen. Daardoor werd al snel voor de lange bal gekozen. Buiten een paar momenten van dreiging wist de ploeg geen druk te houden, waardoor het spel op en neer ging. Het was een zeer matige wedstrijd. De ploeg kwam al snel achter en wist in de beste fase, zo rond de 30e minuut ook tegen te scoren. De tweede helft sukkelde de wedstrijd in slaap. FC Twente had het geluk toch de winnende goal te kunnen maken. Het was geen wedstrijd waar veel te genieten viel en die ook niet geweldig was. Wel een compliment voor de ploeg. Ze konden ondanks alle inspanningen eerder in de week toch de kracht opbrengen om te blijven strijden en voor de beslissing zorgen. Dat is bewonderenswaardig.

Ik heb, net als in het stadion, gekozen voor Wout Brama als man van de wedstrijd. Hij bleef op het middenveld toch proberen de voetballende oplossing te zoeken. De wedstrijd zelf geef ik een vijf. Een ster is er voor Brama.

FC Twente – VVV-Venlo 2-1 (1-1)
Scoreverloop: 3. De Regt 0-1, 30. Brama 1-1, 83. John 2-1

Scheidsrechter: R.Wiedemeijer
Geel: Rosales, Buysse (FC Twente), Boymans, Uchebo, Vujicevic (VVV-Venlo)

Man van de wedstrijd: Wout Brama
Amusementswaarde: 5
Sterren: Brama 1x

FC Twente: Mihaylov, Rosales, Onyewu, Bengtsson, Buysse (64. Tiendalli), Brama, De Jong, Janssen, Bajrami (65. John), Janko (84. Landzaat), Chadli.

VVV-Venlo: Begois, Timisela, De Regt, Yoshida, Kruysen, Tóth (60. Ojo), Leemans,  Vujicevic, Musa (46. Uchebo), Boymans, Cullen (85. Chula).

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief