Zaterdag 27 april 2024

FC Twente weet opnieuw niet te scoren; verlies in Bristol

Geplaatst op 28 juli 2017 door   ·   1 Reactie

BRISTOL – Het is FC Twente opnieuw niet gelukt te scoren in een oefenwedstrijd. Op bezoek bij het Engelse Bristol City gingen de Enschedeers kansloos met 2-0 onderuit. Daarnaast raakte de ploeg na een kwartier Hidde ter Avest kwijt, die met een knieblessure het veld verliet.

Het optreden van FC Twente was niet best. Bristol City wist voor rust slechts een keer het net te vinden, maar had gezien de veldverhouding op een veel grotere voorsprong moeten staan. De thuisploeg domineerde en raakte in de negentiende minuut de lat, en in de 35e minuut ook nog eens de paal. FC Twente zelf had de eerste helft weinig in te brengen tegen de The Robins.

De tweede helft ging Bristol City door waar het de eerste helft was gebleven. De ploeg bleef domineren en verdubbelde in de 54e minuut de score naar 2-0. Na in de 70e minuut vier keer te hebben gewisseld kwam FC Twente iets beter in de wedstrijd, maar een echte vuist kon het niet meer maken. Ook Bristol City wist niet meer te scoren waardoor het bij 2-0 bleef,

Bristol City – FC Twente  2-0  (1-0)
Scoreverloop: 27. Pack 1-0, 55. Bryan 2-0
FC Twente: Drommel, Ter Avest (15. Van der Lely), Andersen (70. Bijen), Thesker, Trajkovski, Holla, Laukart, F. Jensen (70. Assaidi), Kvasina (70. Oosterwijk), Boere, Gjorgjev.