Maandag 26 februari 2024
Twentesport

Twente wint wedstrijd, maar verliest trainer en directeur

Geplaatst op 12 februari 2023 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE –  Aan het einde van het seizoen nemen hoofdtrainer Ron Jans en technisch directeur Jan Streuer afscheid van de club. Dat is vanmiddag bekend gemaakt na de voor eigen publiek gewonnen wedstrijd tegen Volendam, die in de Veste trouwens vrij eenvoudig met 3-0 werd gewonnen.

De goals werden gemaakt Joshua  Brenet, Vaclav Cerny en Mees Hilgers. De boventoon van de voetbalmidag was toch de mededeling van Jans om zijn afscheid van de club, al vaak rondzoemend, nu formeel te bevestigen, want dat hij er mee wilde kappen, zoemde al enige tijd rond.

Jans en Streuer zijn sinds 2020 werkzaam voor FC Twente en hebben samen de keuze gemaakt niet voor een vierde seizoen te gaan. Streuer  wil adviseren  bij de opvolging. Jans laat weten het bij FC Twente enorm naar zijn zin te hebben .

‘Na ruim twee en een half jaar zijn we sportief verder dan ik bij mijn aanstelling had durven dromen. De directe plaatsing voor Europees voetbal, vorig seizoen, was misschien wel een klein wonder. Toch zegt mijn gevoel dat het straks na drie seizoenen goed is geweest.’

Uiteraard zal ik mij de komende maanden met alle ziel en zaligheid blijven inzetten voor FC Twente. ‘Ik ben ervan overtuigd dat we met staf en spelers het seizoen goed zullen vervolgen. Er is nog veel te winnen, daar gaan we voor.’ Volendam kwam vanmiddag amper in het chapiter voor.

 

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief