Woensdag 22 mei 2024
Twentesport

‘Fenerbahce wil Janssen voor vier miljoen’

Geplaatst op 11 april 2011 door   ·   4 Reacties

ENSCHEDE – Fenerbahce wil zich in de zomer versterken met Theo Janssen (foto), zo hebben diverse Turkse media gemeld. De club uit Istanbul is op zoek naar een linksbenige middenvelder en is zodoende aanbeland bij de kleurrijke speler van FC Twente. Fenerbahce zou zo’n vier miljoen euro voor Janssen overhebben. De Arnhemmer heeft nog een lopend contract, maar zinspeelt al tijden op een buitenlandse transfer.

Delen is sportief

Reacties (4)

 1. Reinier says:

  Doe er maar een strik om. Wel jammer, maar hij is toch niet te handhaven en heeft afgelopen week zijn vertrek geforceerd, door de voorzitter openlijk te beschuldigen. Wij krijgen hiervoor een andere Janssen terug. Theo bedankt voor je fantastische voetbal, maar denk dat de “houdbaarheidsdatum” bij FCT is aangebroken. Ik misgun je deze transfer niet. Voor beide partijen het beste!

 2. Kees says:

  Reinier, ik vind je reactie wel erg kort door de bocht. Een vertrek van Theo is onvermijdelijk, hoewel ik liever had gezien dat hij nog enkele jaren voor Twente had gespeeld. Helaas vangt de club maar enkele miljoenen voor hem. Inderdaad komt er volgend seizoen een andere Janssen naar Twente, maar die zie ik niet als opvolger voor Theo, omdat het een ander type speler is. Ik ga er vanuit dat Twente erin slaagt om een creatieve linkspoot naar Enschede te halen, die hopelijk in de voetsporen van de beste speler van Nederland kan treden.

 3. Dick says:

  Een Turkse club voor Janssen nee toch! Theo is op zijn plaats bij een Engelse club en niet in een competitie die qua niveau gelijk is aan de Nederlandse.

 4. Janneke says:

  Theo betekent nog steeds veel voor FC Twente en ik hoop dat hij de laatste 4 ook beslissend kan zijn. Topspeler. Jammer dat die Johan Derksen elke week zit te ouwehoeren over hem. Johan heeft op iedereen kritiek en vindt zichzelf blijkbaar de beste voetbalkenner.
Archief