Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

Hannover96 – FC Twente 0-0 – Analyse door Frank Meenderink

Geplaatst op 23 november 2012 door   ·   Geen reacties

‘Ik heb niet erg genoten. De amusementswaarde waardeer ik met een 5. Hannover wou niet en FC Twente kon niet. De eerste helft was het van Twente-zijde vooral ‘tikkie breed’. Er was geen diepgang. Hannover kwam er niet uit, net als destijds in Enschede. FC Twente was ook niet echt gevaarlijk. Janssen kwam goed voor zijn man naar goed werk van Rosales en Tadic had een kans na goed doorzetten van Braafheid. Gutiérrez op rechts was geen succes, te weinig dreiging. Hij kan beter op het middenveld uit de voeten.
In de tweede helft gaf Twente wat meer druk. Via Janssen en Tadic was er ook gevaar. Maar de eindpass was meestal niet goed. Toen Leroy Fer kwam, was er meer dreiging en druk. Hetzelfde gold voor de invalbeurt van Castaignos. Hij was dreigender dan Bulykin die het moet hebben van afgemeten voorzetten. Maar die kwamen niet. Na de tachtigste minuut gaf FC Twente nog even gas en kreeg nog een paar kansen. Dat was de enige mooie fase.
Ik heb geen Man of the Match aangewezen. Die heb je zelden bij 0-0 wedstrijden.’

Hannover’96 – FC Twente 0-0

Man of the Match:
Amusementswaarde: 5

Toeschouwers: 36000
Scheidsrechter: Alexey Kulbakov
Gele kaart: Fer (FC Twente), rode kaart: Bengtsson (FC Twente)
Opstellingen:
Hannover: Zieler, Haggui, Eggimann, Cherundolo, Schulz, Pander, Pinto, Huszti (78. Rausch), Nikci (71. Schmiedebach), Sobiech, Schlaudraff (62. Konan).
FC Twente: Boschker, Rosales (77. Breukers), Douglas, Bengtsson, Braafheid, Brama, Janssen, Pelupessy  (63. Fer), Gutiérrez, Bulykin (71. Castaignos), Tadic

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief