Zondag 14 april 2024
Twentesport

Heracles weet op eigen erf punt te pakken tegen Almere

Geplaatst op 3 maart 2024 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Als over wedstrijden gaat met twee gezichten, dan is er vanavond weer een aan toegevoegd, want Heracles deed in de eerste helft hoegenaamd niet mee, maar had in het tweede bedrijf de overhand.  Dat leidde in Almelo tot een ruststand van 2-0 en een eindstand van 2-2.

Almere kwam goed uit de startblokken en de polderploeg van trainer Alex Pastoor stond halverwege  voor door goals van Yoann Cathline die de 0-1 voor zijn rekening nam en vervolgens werd het 0-2 toen Almere een penalty kreeg die door Thomas Robinet tot doelpunt werd gepromoveerd. Heracles stelde er hoegenaamd niets tegenover.

Dat was na de theepauze wel anders toen ook de Heraclieden het vanaf elf meter mochten proberen. Dat was een kofje naar de hand van Jizz Hornkamp, die daarmee de aansluitingstreffer op  zijn palmares bij kon schrijven. Tien de gasten ook nog met een man minder kwam te spelen vanwege een rode kaart voor de gasten.

Dat voordeel buitte de Almelose ploeg van  trainer Erwin van der Looi uit want Ajdin Hrustić mocht de eindstand op 2-2  bepalen. Dat had ook anders kunnen aflopen, want beide teams ging voor een derde goal op hun conto, maar dat zat er niet meer in.

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief