Heracles wint in eigen huis eenvoudig van Eindhoven

Geplaatst op 21 oktober 2022 door   ·   Geen reacties

ALMELO – In  de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven heeft Heracles Almelo vanavond goede zaken gedaan door met 3-0 te winnen van het bezoekende FC Eindhoven. Justin Hoogma en Mateo Les scoorden voor de pauze, Marco Rente nam een kwartier voor het einde de derde treffer voor zijn rekening. Het duel in de hogere sferen van de eerste divisie was op papier een topper, maar op het veld wat minder.

Het doelpunt van Hoogma, een zwiepend schot en majestueuze precisie, brak de ban en daarna scoorde Lesnog voor de thee de 2-0. Na rust leken de Eindhovenaren er weliswaar meer werk vane wedstrijd  te willen maken, maar het was Heracles dat van de ruimte profiteerde door een derde keer af te drukken.

Op geen enkele wijze wist FC Eindhoven, dat toch redelijk presteert dit seizoen tot nu toe, die hoge positie waar te maken, al was er in de tweede helft wel wat meer dreiging van de gasten. Het ein van het liedje is dat Heracles het gat met Einhoven heeft weten te vergroten. Daar zag  het in het begin niet naar uitm want de machine kwam laat op gang.