Jong FC Twente onderuit in Utrecht

Geplaatst op 27 november 2012 door   ·   Geen reacties

UTRECHT – Jong FC Twente heeft maandagavond tegen Jong FC Utrecht een gevoelige nederlaag geleden. De Tukkers begonnen slecht aan het duel en stonden binnen dertig minuten met 3-0 achter. Peter Gebben scoorde nog wel tegen, maar de wedstrijd was op dat moment al gespeeld.

Een zwak begin en de speelwijze van de tegenstander verkeerd inschatten zorgde er voor dat FC Utrecht al vroeg wist te scoren. Ook na de 1-0 gaven de Tukkers te veel ruimte weg, waardoor de thuisploeg binnen het halve uur nog twee keer kon profiteren.

Na rust kreeg FC Twente wat meer vat op de tegenstander, maar slaagde de ploeg van trainer Patrick Kluivert er niet in de achterstand te verkleinen. Filip Bednarek voorkwam dat de achterstand nog groter werd met enkele goede reddingen. In de slotfase wist Peter Gebben nog wel te scoren, maar die treffer kwam te laat om de spanning terug te brengen.

Jong FC Utrecht – Jong FC Twente 3-1 (3-0)
05. Pappot 1-0, 23. De Kogel 2-0, 28. Pappot 3-0, 82. Gebben 3-1Opstelling Jong FC Twente: Bednarek, Kwee (65. Bijen) Gebben, Hemmink, Bleker, Pelupessy, Vida, (60. Coelho), Fillinger, Zschusschen, Hölscher, Jesgarzewski (78. Tanda).