Donderdag 9 mei 2024

Jong FC Twente onderuit tegen Ajax

Geplaatst op 29 april 2013 door   ·   Geen reacties

AMSTERDAM –Jong FC Twente heeft het uitduel tegen Jong Ajax maandagavond verloren. Vlak voor de rust kwam Jong Ajax op voorsprong door binnen enkele minuten twee keer te scoren. Na de rust werd de stand verder uitgebreid naar de 3-0 eindstand.

Tot aan de slotfase van de eerste helft ging het duel gelijk op. Vervolgens scoorden Sana en Sulejmani namens Ajax. Kort na rust deed Sulejmani dat nogmaals, waarna de wedstrijd was gespeeld.

FC Twente kreeg voor rust enkele kansen en ook kort na de hervatting een mogelijkheid. Waar de Amsterdammers hun mogelijkheden optimaal benutten, liet FC Twente dat na. Ook na de 3-0 waren er nog kansen voor Eghan en Pelupessy, maar bleven doelpunten opnieuw uit.

Jong Ajax – Jong FC Twente 3-0 (2-0)

41. Sana 1-0, 44. Sulejmani 2-0, 49. Sulejmani 3-0
Jong Ajax:  Tete, Veltman, Denswil, Boilesen (45. Boccara), de Kamps, Lukoki (82.Menig), Sana, Sulejmani (84. Vermeij), Serero, Andersen, Cillessen.
Jong FC Twente:  Plattel, Rosales, Gebben, Bjelland, Engberink, Pelupessy (85. Yahaya), Gyasi, Hemmink (55. Fillinger), Zschusschen, Eghan, Cabral.