Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

McClaren: ‘Wij voelen ons bestolen’

Geplaatst op 25 oktober 2012 door   ·   3 Reacties

VALENCIA – FC Twente verloor met 3-0 van Levante. Hoewel de Tukkers zelf niet voldoende afdwongen, overheerste na afloop vooral de boosheid over de rol die de scheidsrechter gespeeld had.

‘Het is te gek voor woorden dat de goal van Dusan Tadic afgekeurd werd’, is FC Twente trainer Stecve McClaren duidelijk over de eerste discutabele situatie. ‘Wanneer je vanaf die plek op doel schiet en de bal buiten het bereik van iedereen, inclusief de doelman, in de bovenhoek verdwijnt, dan moet het gewoon een doelpunt zijn. Dan is er de situatie met de overtreding op Dusan Tadic. De speler komt van achterin in, dat had rood moeten zijn. De strafschop, waar slaat die nou eigenlijk op en tenslotte hun derde treffer, daar ging overduidelijk hands aan vooraf. Wij voelen ons vandaag gewoon bestolen door de arbitrage.’

McClaren weet dat zijn ploeg door de ruime nederlaag een zware opgave wacht. ‘Je weet dat verder komen in Europees voetbal altijd lastig is, dat is nu ook het geval. We zullen allereerst thuis van Levante moeten winnen. Lukt dat niet, dan wordt het vervolg helemaal lastig. Maar om verder te komen, is ook een resultaat in Hannover noodzakelijk.

Delen is sportief

Reacties (3)

 1. Eduard says:

  Tjonge jonge, wat een slapjanus! Eerste doelpunt was gewoon buitenspel! Castaignos of hoe heet die dul, stond in het schot zodat de keeper er last van had. Buitenspel. Hij liep zoals gewoonlijk gewoon in de weg. De penalty was aangeschoten hens. Maar je kunt er een strafschop voor geven. De ene scheids doet dat de andere niet. Deze deed het wel. Dat derde doelpunt maakt geen reet meer uit. 2-0 of 3-0. Nul punten. Zorg dat de spelers gemotiveerd zijn. Het lijkt wel of ze er niet in geloven door al dat domme gelul van deze trainer. De spelers voelen dat en dat zie je terug in de prestaties. Het angstige karakter van deze trainer zie je terug in het elftal en de prestaties. Niet voor niets dat die nergens heeft gepresteerd. De conclusie lijkt me duidelijk. Hij maakt teams slechter in plaats van beter!

 2. Jon says:

  Het doelpunt van Tadic was een geldige goal en geen hinderlijk buitenspel. Castaignos is gewoon een miskoop van 6/mio.

  Goede technisch dir. aanstellen, dat moet Twente doen. Beleid is op voetbalgebied zwak.

 3. Anton says:

  @ Eduard: als jij het verschil tussen ‘hands’ en ‘hens’ niet eens weet hoe kan ik dan jouw mening over voetbal serieus nemen? 😉
Archief