Dinsdag 27 februari 2024
Twentesport

McClaren voelt zich teleurgesteld, gefrustreerd en boos

Geplaatst op 25 november 2012 door   ·   3 Reacties

ENSCHEDE – Een tevreden (Langeler) en een teleurgestelde, zelfs boze coach (McClaren) deden de nabeschouwing. De 2-2 uitslag was voor debutant PEC Zwolle een aardige uitslag, voor FC Twente was het een zware tegenvaller. ‘We zouden misschien teleurgesteld kunnen zijn, omdat de 2-2 in blessuretijd viel’, opperde Art Langeler. Maar de coach van PEC stelde dat hij best tevreden was over het spel van zijn ploeg. ‘We hebben gevoetbald als de kans er was om te voetballen. In de eerste helft lukte dat niet en was optisch de druk van FC Twente groter, meteen na de rust kwamen we met 1-0 achter, maar kwamen we wel goed in ons spel. De wedstrijd kantelde, Twente wilde forceren. Dat ging ze niet goed af. Daar moesten we van profiteren. Het werd ook 1-2, maar de 2-2 viel alsnog. Dat was een terechte uitslag. Ik ben er blij mee, we zijn gelukkig wel eens beloond voor ons spel, ook al is het één punt. maar als je bij FC Twente een putn haalt, mag je tevreden zijn. Dat is goed’, vond de Zwolse coach.

Steve McClaren complimenteerde Langeler en PEC met het punt om er meteen aan toe te voegen dat hij teleurgesteld was, zich zeer gefrustreerd voelde en boos was, net als de spelers en het publiek, zo stelde hij. ‘Soms speel je niet goed, maar dan doe je je job en win je. Maar dat deden we niet. We zijn niet in balans met als belangrijkste probleem dat we niet scoren. Vandaag vielen de goals uit een strafschop en een vrije schop, maar we hebben ook al een paar wedstrijden helemaal niet gescoord.  We zullen beter moeten gaan voetballen’, verzuchtte hij.

Delen is sportief

Reacties (3)

 1. bert westerink says:

  ik denk dat het het aan jou ligt Steve,wens je VEEL geluk in de toekomst,hoop nooit op TOT ZIENS!!

 2. enzio says:

  Deze beste man krijgt dit elftal van zijn levensdagen niet meer aan t voetballen! Zijn hele lichaamshouding straalt radeloosheid, onkunde en vooral geen zelfvertrouwen uit en dit slaat uiteraard over op een spelersgroep!

 3. Ge. says:

  Succes Steve bij een hopelijk andere club.

  Wat was het slecht.
Archief