Zondag 19 mei 2024
Twentesport

McClaren vol ongeloof, Stevens en Huntelaar blij

Geplaatst op 14 maart 2012 door   ·   3 Reacties

GELSENKIRCHEN – FC Twente-trainer Steve McClaren staat met zijn mening over het meespelen van Joël Matip recht tegenover Huub Stevens en Klaas-Jan Huntelaar. De trainer en spits van Schalke 04 vinden het terecht dat de club het beroep bij UEFA heeft doorgezet, waardoor Matip mee kan spelen tegen FC Twente. De voetbalbond heeft immers niet genoeg tijd het tweede beroep te behandelen.

McClaren uitte zich kritisch over de inzetbaarheid van Matip. ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Straks pakken ze ons de goal ook nog af. Dit is heel merkwaardig’, aldus de Engelsman. Huntelaar denkt daar heel anders over. ‘Dat Matip toch kan meespelen is de juiste beslissing. We zijn al benadeeld in de eerste wedstrijd’, zei de spits tegen De Telegraaf.

Matip kreeg in de eerste confrontatie onterecht rood. Hij zou FC Twente-aanvaller Luuk de Jong gevloerd hebben, maar televisiebeelden spraken dat tegen. De tuchtcommissie van de UEFA wees het eerste beroep af, maar Schalke gaat daar niet mee akkoord, tot vreugde van Stevens. ‘Ik ben de club dankbaar dat ze hebben doorgezet en zich niet bij de uitspraak hebben neergelegd. Ik hoop nog altijd op vrijspraak.’

Foto: Steve McClaren (TwenteSport.com)

Delen is sportief

Reacties (3)

 1. Harm says:

  Hij moet niet zeiken,

  De Jong naait z`n tegenstander gewoon een oor aan met z`n schwalbe.

  Wie is hier nu de Duitser dan..?

  De Jong zou een rode kaart moeten hebben.

 2. Martijn says:

  Weetje wat jij moet niet zo zitten te zeiken!Heb jij het dan wel echt kunnen zien wat er gebeurde nee Dusss!!!!!

 3. Harm says:

  @martijn,

  Ook zeker geboren met zo`n rood/witte tukker bril op.

  Man man, dat zag toch idereen of niet dan..
Archief