Onvermoeibare Janssen: ‘Elke kans ging er in’

Geplaatst op 4 maart 2012 door   ·   Geen reacties

EINDHOVEN – Krachtmens Willem Janssen etaleerde vanmiddag zijn kwaliteiten. Tegen PSV scoorde de middenvelder van FC Twente twee keer. Eerst toonde hij z’n intelligentie met een loopactie, in de slotminuten toonde hij z’n onvermoeibaarheid.

Leroy Fer, eenzelfde type speler als Janssen, was lovend over zijn collega. ‘Vandaag heeft hij het gewonnen van me, tot twee keer toe’, zei Fer, die zelf na een rush vanaf eigen helft scoorde, over de treffers van Janssen. ‘Dit was onze dag’, oordeelde Janssen zelf. ‘In de eerste helft ging elke kans er in. De eerste drie kansen, leverden meteen doelpunten op.’

Na de rode kaart van Douglas kwam FC Twente, door de geboekte 4-0 voorsprong in de eerste helft, niet meer in de problemen. ‘De marge was groot genoeg. Van tevoren hoorde ik dat sommige mensen hadden verwacht dat wij achterover zouden leunen, maar we hebben voorin steeds veel druk gezet. PSV had daar geen antwoord op’, besloot Janssen.

Archieffoto: Willem Janssen (TwenteSport.com)