Zaterdag 22 juni 2024
Twentesport

Ook voetbalpanel TwenteSport.com vol lof over spel FC Twente

Geplaatst op 3 april 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – De beide rapporteurs bij FC Twente-PSV zijn vanzelfsprekend louter positief over de verrichtingen van de thuisclub. Zowel André Manuel als Mark Kemna  waren vol lof over ploeg en club en lichtten er ook enkele spelers uit.
Kemna was van mening dat het achteraf misschien goed was dat er geen strafschop gegeven werd na de inzet van Luuk de Jong in de beginfase. ‘Want dat had de wedstrijd verpest. Dan was FC Twente tegen tien man op voorsprong gekomen, waarschijnlijk achterover gaan leunen en was het 1-0 gebleven. PSV kwam duidelijk niet voor drie punten naar Enschede, ze gokten op de counter en probeerden het tempo laag te houden. Toch leverde het ze de eerste helft drie grote kansen op.’
Kemna is gul met het geven sterren voor de uitblinkers aan Twentse zijde. Zo krijgen Theo Janssen en Bart Buysse er beide zelfs twee.

Manuel is zeer lovend over Ruiz en Theo Janssen:  ‘Janssen speelde tegen PSV een fantastische wedstrijd, met als slagroom op de taart dat tweede doelpunt. Ik hoop dat hij nog een fantastische transfer gaat maken. Dat heeft hij op basis van zijn prestaties voor FC Twente dik verdiend. Wanneer je in dit soort wedstrijden, waar zoveel spanning op staat en waarin het allemaal moet gebeuren zo presteert, dan ben je een speler van uitzonderlijke klasse’, vindt de  cabaretier / voetballiefhebber uit Diepenheim.

KLIK HIER voor de uitgebreide visie van Kemna en Manuel.

Foto: Twee uitblinkers, links Bart Buysse en rechts Bryan Ruiz
(Foto TwenteSport.com)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief