Maandag 4 maart 2024
Twentesport

Rapporteur Edwin Hilgerink over FC Twente-FC Utrecht: ‘Het bleef onnodig spannend’

Geplaatst op 27 februari 2012 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Heracles Almelo leed in Venlo een pijnlijke 3-1 nederlaag tegen VVV. Namens TwenteSport.com zag rapporteur Nico Wantia dat Heracles op een ideaal moment – vlak voor rust – terugkwam tot 2-1 via Duarte. ‘Die treffer leek ideaal voor een vervolg na rust. Wat Heracles tegen PSV en Roda JC wel lukte, namelijk een slechte helft laten volgen door een goede, lukte in Venlo niet.’ RTV Oost-verslaggever Wantia gaf Duarte een ster, maar had er Van der Linden – als dat mogelijk was geweest – minstens één af willen nemen. De aanvoerder had in Venlo zijn dag niet.

Over FC Twente-FC Utrecht (1-0)  zei rapporteur Rik Platvoet: ‘Deze wedstrijd was, net als die van afgelopen donderdag misschien voetbaltechnisch niet briljant, maar er waren wel weer spelers die dingen lieten zien waar het publiek voor naar het stadion komt. Ik denk dat FC Twente alleen nog maar verder kan groeien en ben positief over de lange termijn.’ Hij gaf Luuk de Jong en Ola John een ster.
Zijn collega Edwin Hilgerink deelde drie sterren uit: Fer, Janssen en Chadli waren in de ogen van de Haaksbergenaar de beste spelers op het veld. ‘FC Twente had vandaag gewoon met 3-0 of 4-0 moeten winnen. Ik vond FC Utrecht behoorlijk matig. Dat was een tegenstander die ze pijn hadden kunnen doen. Nu bleef het onnodig spannend. Je ziet dan dat een foute terugspeelbal van Fer ineens een megakans voor Asare op kan leveren. Maar goed, 1-0 is ook drie punten en dat is waar het in deze fase van de competitie toch om gaat’, zei Hilgerink die Nacer Chadli (foto) tot Man of the Match benoemde.

KLIK HIER voor de uitgebreide analyses over Heracles en FC Twente.
Het sterrenklassement staat op de voorpagina
(Foto TwenteSport.com)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief