Zondag 16 juni 2024
Twentesport

Rapporteur Neeskens benoemt Brama tot ‘Man van de wedstrijd’; Douglas stijgt in sterrenklassement

Geplaatst op 23 oktober 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Twee rapporteurs van TwenteSport.com kwamen dit weekend in actie. Wim Neeskens was in de Euroborg bij FC Groningen-FC Twente (1-1) en hij vond dat  Ik vond dat FC Twente met deze puntendeling net iets te weinig kreeg. ‘Ze hebben twee punten laten liggen en dat aan zich zelf te wijten. FC Twente had deze wedstrijd kunnen en eigenlijk ook wel moeten winnen’, meende Neeskens.  Hij koos voor Wout Brama als ‘man van de wedstrijd’. ‘Het duel zelf geef ik een 7,5. Ik vond Brama erg goed spelen, net als Douglas. Beiden krijgen een ster. Emir Bajrami was erg zwak’, meldde Neeskens.
Journalist Theo Ruizenaar bekeek Excelsior-Heracles (0-2) en was duidelijk over de amusementswaarde.  Daar gaf hij het cijfer 4 voor. ‘Ik vond de wedstrijd dramatisch, niet om aan te gluren. Het was een duel tussen een ploeg die niet beter kan, Excelsior en Heracles dat zich daarin liet meeslepen. Wanneer Heracles het normale niveau haalt, wint het met ruime cijfers, maar vandaag leek het wel of de ploeg zich in slaap liet sussen’, aldus de Rotterdammer.

Douglas kreeg een ster van Neeskens en meldt zich daardoor op de gedeelde tweede plaats van het klassement (zie voorpagina). Voor de uitgebreide analyses: KLIK HIER.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief