Donderdag 23 mei 2024
Twentesport

Rapporteur Ronald van de Geer over Dennis Telgenkamp: ‘Hij hield Heracles op de been’

Geplaatst op 23 maart 2012 door   ·   Geen reacties

HENGELO – Voor TwenteSport.com was Ronald van de Geer de rapporteur in Alkmaar. De NOS-verslaggever genoot volop van de bekerwedstrijd tussen AZ en Heracles (2-4). Hij gaf een 9 voor de amusementswaarde. ‘Eén speler moet daarbij zeker genoemd worden, Dennis Telgenkamp. Hij is in mijn ogen de man van de wedstrijd. De speler met het grootste verhaal erom heen. Natuurlijk zou je gemakkelijk voor Thomas Bruns met zijn winnende goal en assist voor de 4-2 kunnen kiezen, maar het was Telgenkamp die Heracles in de beslissende fase op de been hield. Niet alleen had hij enkele geweldige reddingen, ook straalde hij zoveel rust uit, alsof hij al wel 300 wedstrijden in de eredivisie op zijn naam heeft staan’, aldus Van de Geer die Heracles in de finale tegen PSV niet kansloos acht.

Een dag eerder was oud-Heraclied Dennis te Braak als rapporteur aanwezig bij De Graafschap-FC Twente (1-2).  Hij was minder onder de indruk, niet over DE Graafschap en niet over FC Twente. ‘Ik denk ook niet dat FC Twente kampioen zal worden. Zeker omdat ze nu Luuk de Jong een periode lijken te moeten gaan missen. Met Glynor Plet hebben ze wel een vervanger, maar dat is toch een speler uit een andere categorie dan Luuk de Jong’, meent Te Braak. Hij wees Roberto Rosales aan als Man of the Match. ‘Hij was verdedigend goed en kwam ook goed mee op. Hij krijgt ook een ster, net als Sander Boschker, die goed keepte. Boschker kon aan de treffer van De Graafschap weinig doen, de overige ballen waren voor hem. Ook Ola John, van wie veel dreiging uit ging, krijgt een ster.’

KLIK HIER voor de uitgebreide rapportages van Te Braak en Van de Geer.

foto: Tim Breukers en Antoine van der Linden roepen een medespeler tot de orde, rechts doelman Dennis Telgenkamp, links AZ-aanvaller Benschop.
(foto Bert Letteboer)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief