Zaterdag 22 juni 2024
Twentesport

Rapporteurs TwenteSport.com: ‘Als de 2-0 erin gegaan was….’

Geplaatst op 15 april 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Twee oud-spelers van FC Twente vervulden gisteravond de rol van rapporteur namens het voetbalpanel van TwenteSport.com.

Berthil ter Avest begon zijn analyse als volgt: ‘FC Twente probeerde vandaag wel om alsnog verder te komen, maar deed dat niet met veel overtuiging, terwijl Villarreal het wel goed vond. De 1-0 was een fantastische aanval. Als de 2-0 er ook nog in was gedaan, was ik misschien nog wel gaan verzitten op mijn stoel. De tweede helft zat het er echter niet meer in.’ Ter Avest noemde Brama, Janssen en Ruiz als opvallende spelers.

Edwin Hilgerink startte met de volgende tekst:
‘Ik had gehoopt op een bliksemstart van FC Twente, maar dat lukte niet. De ploeg speelde wel haar eigen spel, met goed positiespel, alleen ontbrak de eindpass. Toch werd het na een half uur 1-0, met een super mooi doelpunt. Dat zie je dat FC Twente toch wel de kwaliteiten heeft om tegen een ploeg als Villarreal wat uit te richten. Vlak voor rust is er ook nog de kans op 2-0, was die er in gegaan, dan had ik het nog wel eens willen zien….’ Hilgerink was erg te spreken over het spel van Douglas en ook Thilo Leugers( foto).

Meer over de analyses van beide rapporteurs: KLIK HIER

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief