Dinsdag 20 februari 2024
Twentesport

Rapporteurs: Verdiende zege Heracles; Duarte weer leider sterrenklassement

Geplaatst op 11 februari 2012 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Net als de meeste toeschouwers vond ook Berthil ter Avest als rapporteur van TwenteSport.com dat Heracles verdiend van FC Twente gewonnen heeft (2-3). Hij constateerde dat FC Twente voor de rust nog goed had gespeeld. ‘Dan verwacht je dat het de tweede helft zo verder zal gaan, maar dat was niet het geval. Bij Heracles begon het motortje Duarte, Overtoom, Quansah steeds beter te draaien. Daar had FC Twente geen antwoord op. Heracles zette al vroeg druk en met name de beide backs van FC Twente hadden het daar lastig mee’, meldde Ter Avest. Hij vond Lerin Duarte de beste speler van het veld en gaf deze middenvelder dan ook een ster. Ook Samuel Armenteros en Remko Pasveer kregen een ster van de oud-speler van FC Twente.
Willem de Vries benoemde Everton tot Man of the Match. Ook hij vond Heracles de verdiende winnaar. ‘Heracles was vandaag feller in de duels en had voortdurend spelers die in staat waren een bal aan te nemen. Daarnaast keepte Remko Pasveer een heel goede wedstrijd. FC Twente staat weer met beide benen op de grond. Heracles was de laatste tijd toch al goed bezig. Recentelijk nog tegen PSV, waarin het een uitstekende tweede helft speelde’, aldus De Vries, eveneens oud-speler van de thuisclub. Hij kende Everton een ster toe en deed hetzelfde aan het adres van Armenteros en Pasveer. Laatstgenoemden stijgen dus in het Twentse eredivisieklassement (zie voorpagina), waarin Duarte nu weer alleen aan de leiding staat. Hij passeert Ola John.

Foto: Lerin Duarte (links) wint onder het toeziend oog van aanvoerder Peter Wisgerhof een duel van Willem Janssen. Duarte leidt andermaal het sterrenklassement.
(foto TwenteSport.com)

Klik voor de uitgebreide analyses HIER

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief