Woensdag 22 mei 2024
Twentesport

Saudi-Arabië haakt af, Al-Shabab meest serieus, Standard Luik lonkt

Geplaatst op 11 juni 2011 door   ·   1 Reactie

ENSCHEDE –Michel Preud’homme wordt in ieder geval niet de bondscoach van Saudi-Arabië. De bond stelde vandaag Braziliaan Ricardo Gomes aan als nieuwe trainer. Wel blijft Al-Shabab, waar de coach van FC Twente het veelvoudige van zijn huidige salaris kan opstrijken, nadrukkelijk geïnteresseerd. Daarnaast heeft ook Standard Luik, bij een mogelijke overname, belangstelling in Preud’homme.

Value8 is, ondanks vele tegenstand rondom de club, dichtbij een overname van Standard Luik. De nieuwe eigenaren hebben hoog ingezet op de Belgische trainer van Twente. Peter de Vries, de Nederlandse topman van het bedrijf, is stellig in zijn wens. ‘Wij willen Michel Preud’homme als trainer. Hij heeft toch een Luiks hart? Zijn profiel past ideaal bij de club’, zegt De Vries. ‘Financieel zal het niet eenvoudig zijn, maar we hopen dat Preud’homme niet alleen voor het geld kiest en dat hij andere waarden laat primeren.’

Delen is sportief

Reacties (1)

 1. Gabriel says:

  Ter info.

  De Braziliaan Ricardo Gomes is niet de bondscoach van Saudi-Arabië geworden.
  Hij heeft niet getekent voor Saudi-Arabië.

  Over Preud’homme hij maakt goede kans om trainer te worden van Al Shabab.

  Ter info

  Voor dat Preud’homme voor Twente keus:::::: had hij in zijn zak een aanbieding van Al Shabab maar toch koos hij voor FC Twente.

  Persoonlijk denk ik dat hij gaat wel tekenen, maar het wordt voor hem een moeilijke kluis.

  gr,
  Gabriel
  Arabisch Sportjounalist
  , maar daar zijn de fans van Al shabab tegen.
Archief