Schreuder: ‘Geen goed woord voor eerste helft’

Geplaatst op 21 april 2013 door   ·   Geen reacties

schreuder (1)VENLO – Alfred Schreuder was na het 2-2 gelijkspel bij VVV-Venlo uitermate ontevreden over het spel van zijn ploeg in de eerste helft. De trainer van FC Twente zag hoe zijn ploeg voor rust nauwelijks kansen creëerde, terwijl VVV op een 2-0 voorsprong kwam. Na rust herstelden de Tukkers zich, maar dat bleek niet genoeg voor de overwinning. FC Twente kan door het gelijke spel een plaats in de top vier vrijwel zeker vergeten.

‘Ik heb geen goed woord over voor de eerste helft’, zei Schreuder. “Na de 1-0 leek het gewoon nergens meer op. We speelden heel ongeconcentreerd, dat zag er heel slecht uit. Gelukkig was de tweede helft beduidend beter. We hebben wat proberen te veranderen en dat heeft goed uitgepakt.’

Na een kwartier te hebben gespeeld in de tweede helft had FC Twente de schade alweer gerepareerd. De bezoekers verzuimden echter door te drukken na de gelijkmaker. ‘Ik dacht dat we door zouden gaan, maar het elftal zakte iets terug. We zijn niet meer in de problemen geweest, alleen hebben we zelf te weinig gecreëerd.’