Vrijdag 21 juni 2024
Twentesport

Theo Janssen: ‘De verloren finale heeft me gesterkt in het idee om verder te kijken’

Geplaatst op 12 juli 2011 door   ·   4 Reacties

AMSTERDAM – De laatste wedstrijd van het vorige seizoen, Ajax-FC Twente, heeft ertoe bijgedragen dat Theo Janssen nog zekerder wist dat hij weg wilde bij FC Twente. In NUSPORT zegt de middenvelder dat hij vreselijk baalde van het feit dat een aantal spelers totaal niet in de wedstrijd zat.
Janssen: ‘Ik was zo teleurgesteld dat er zoveel jongens van Twente in de finale tegen Ajax hun niveau niet hebben gehaald. Jongens van wie ik verwachtte dat ze er zouden staan, stonden er niet die dag. Daar baalde ik zó van dat de transfer uiteindelijk sneller tot stand is gekomen. Die wedstrijd heeft me gesterkt in het idee om verder te kijken.’ Hij vertelt dat hij samen met Sander Boschker in de rust verschrikkelijk kwaad was geweest op de ploeg en ook op zichzelf, maar dat het tot zijn grote teleurstelling niet had geholpen. Dat hij vervolgens vrij rap bij Ajax tekende, had daar mee te maken, hoewel hij zegt dat hij ondanks vrijwel zeker wel bij Ajax terechtgekomen zou zijn. ‘Alleen niet zo snel’, aldus Janssen.

(foto Erik Brinkhorst)

Delen is sportief

Reacties (4)

 1. rifraf says:

  Volgende halte, graag.

 2. Sjors says:

  Leuk voor je Theo, maar dan moet je niet voor de tijd lullen dat je alleen open staat voor een avontuur buiten Nederland.
  En dan lekker naar Ajakkes…niet een man van zijn woord.

 3. hendrik says:

  ach laat theo toch
  hij lult wel vaker uit zn nek
  gewoon strak aanpakken volgend jaar door alle tegenstanders en je hoort en ziet niks meer van hem
  kijk naar engelaar

 4. Technische Dirk says:

  Theo spinst.

  Als Twente kampioen geworden was dan was hij zeker niet naar Ajax gegaan. Zat ie nu waarschijnlijk bij Fc Augsburg 🙂
Archief