Zondag 16 juni 2024
Twentesport

Tiendalli blijft, Javadov vertrekt

Geplaatst op 29 juni 2011 door   ·   1 Reactie

ENSCHEDE – Terwijl het contract van Vagif Javadov per direct ontbonden is, blijft Dwight Tiendalli waarschijnlijk langer bij FC Twente, zo meldt De Telegraaf. Co Adriaanse erkent de kwaliteit van de vleugelverdediger, wiens contract deze maand afloopt en tot voor kort dreigde te vertrekken. ‘In principe wil ik hem er graag bij houden’, laat Adriaanse weten tegenover de krant. ‘Ik ken Dwight goed uit mijn tijd bij Ajax, toen hij een van de grotere talenten van de jeugdopleiding was. Toen speelde hij nog wel als aanvallende middenvelder. FC Twente gaat verder met hem in gesprek en als het aan mij ligt, blijft hij. Maar uiteindelijk is de beslissing aan hem.’

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. aks says:

    Mister gebakkenlucht van Geel probeert weer als onbetrouwbare judas het zelfde spelletje met FC Twente te spelen als voorheen met Willem jansen.
    Het resultaat hiervan is nu al duidelijk FC twente laat zich niet manipuleren door van Geel, dus zal FC Twente in de winterstop alsnog een aanbieding doen, die lager is als nu, gaat Feyenoords van Geel daar niet mee accoord dan gaan we hem aan het einde van het seizoen FER gratis ophalen.
Archief