Donderdag 23 mei 2024
Twentesport

Verhoek: ‘Gelijk van toegevoegde waarde en dat in zo’n entourage’

Geplaatst op 31 maart 2012 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Wesley Verhoek beleefde een thuisdebuut waar menig voetballer van droomt. De aanvaller stond nog maar een kwartier in het veld, toen hij de beslissende 2-0 in de slotfase binnen schoot. ‘Zo is het nog eens lekker debuteren voor eigen publiek’, blikte de aanvaller terug.

Verhoek werd al direct toegezongen door de volle Grolsch Veste. Hij genoot. ‘Ik was gelijk van toegevoegde waarde en dat in zo’n entourage’, zei de Hagenees, die deze winter geblesseerd overkwam van ADO Den Haag. ‘Het is een moeilijke tijd voor me geweest. Als ik specifiek één iemand moet noemen, die ik dankbaar moet zijn, dan is dat Rob Ouderland, de fysiotherapeut. Hij heeft me er doorheen gesleept en me telkens opgefleurd. Hij sprak elke dag met me.’

Voor FC Twente was de 2-0 zege op Roda JC bovendien belangrijk in de strijd in de kop van de ranglijst. De concurrenten wonnen ook, waardoor de Tukkers geen verdere achterstand hebben opgelopen. ‘Na vorige week hadden we ons geen betere eindstand kunnen wensen’, aldus Verhoek (foto).

(foto TwenteSport.com)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief