Dinsdag 27 februari 2024
Twentesport

Snipperdag voor Mihaylov, Rosales, Douglas, Wisgerhof en Brama

Geplaatst op 12 december 2011 door   ·   2 Reacties

ENSCHEDE – FC Twente geeft vijf spelers van de vaste basis woensdag een verplichte snipperdag. Nikolay Mihaylov, Roberto Rosales, Douglas, Peter Wisgerhof en Wout Brama zullen niet meegaan naar het Poolse Kraków, waardoor coach Co Adriaanse derhalve met een soort B-ploeg zal aantreden voor de laatste groepswedstrijd in de Europa League tegen Wisla. Daardoor kunnen vaste wisselspelers als Rasmus Bengtsson, Willem Janssen en Steven Berghuis rekenen op een basisplaats. Uit de beloften zullen Thijs Bouma, Filip Bednarek, Stefan Thesker en Chris David meereizen naar Polen. David, een 18-jarige tweebenige middenvelder van Aramese afkomst, doorliep meerdere Nederlandse jeugdselecties en wordt gezien als een groot talent.

De selectie voor de wedstrijd tegen Wisla ziet er als volgt uit:
Doel: Marsman, Bednarek;
Achter: Cornelisse, Bouma, Bengtsson, Roseler, Thesker, Tiendalli, Buysse;
Midden: Landzaat, Berghuis, David, Janssen, De Jong;
Aanval: Janko, Gouriye, Bajrami, Chadli en John

Archieffoto: Wout Brama (links) en Peter Wisgerhof  gaan niet mee naar Polen
(Foto Eric Brinkhorst)

Delen is sportief

Reacties (2)

  1. Monique Mulders says:

    Arrogantie ten top en competitievervalsing. Juist na wat er speelt tussen Krakow en Twente zou de club er alles aan moeten doen te voorkomen dat de Polen alsnog verder gaan.

  2. Nikos says:

    Heeft niets met arrogantie te maken. FCT is al groepswinnaar en ze willen bepaalde spelers rust geven voor het belangrijke duel in de Kuip. Niets mis mee…
Archief