Maandag 4 maart 2024
Twentesport

Wesley Verhoek niet met FC Twente mee naar Boekarest

Geplaatst op 15 februari 2012 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – FC Twente kan in de uitwedstrijd tegen Steaua Boekarest nog niet beschikken over Wesley Verhoek (foto). Het debuut van de Haagse vleugelspeler is uitgesteld, omdat de enkelblessure nog niet helemaal genezen is. Hij gaat derhalve niet mee naar het Europa League-duel in Boekarest. Ook Denny Landzaat en Dwight Tiendalli zijn niet fit en blijven thuis. Bart Buysse is wel teruggekeerd in de selectie van de club. De Belgische verdediger is een tijdje geleden in ongenade geraakt bij de technische staf.

Selectie FC Twente: Mihaylov, Boschker, Marsman, Cornelisse, Douglas, Buysse, Wisgerhof, Röseler, Leugers Bengtsson, Brama, Fer, De Jong, Janssen, Rosales, John, Chadli, Plet, Bajrami.

In de Roemeense hoofdstad heeft de winter overigens in al zijn strengheid toegeslagen. Het was er de afgelopen nacht -17 en er ligt veel sneeuw. Vandaag zal het er zo’n -5 graden zijn. Voor de FC Twente-spelers is dat geen nieuws, want vorig seizoen maakte ze in het Russische Kazan nog ergere omstandigheden mee en leek de wedstrijd bijna niet door te gaan.

De wedstrijd in Boekarest begint om 21.05 uur en wordt uitgezonden op Eredivisie Live.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief