Zaterdag 27 april 2024

Winst voor Excelsior’31 en verliesbeurt DETO en HSC’21

Geplaatst op 29 maart 2024 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN/VRIEZENVEEN – In een tussenronde om de de  klokken weer gelijk  op divisieniveau heeft Excelsior’31 gewonnen van het  bestendige Rohda Raalte. Het werd in Salland 1-3, al kwam die uitslag pas laat op de borden.

De bijtrekwedstrijd in Vriezenveen tussen DETO en Heino moest de thuisploeg een nederlaag incasseren door droevige fouten in de tweede helft.

Rohda Raalte-Excelsior’31 1-3

DETO-Heino 1-0

Eemdijk-HSC’21 4-1

De ploeg uit Haaksbergen  kreeg amper een voet aan de trapper, met name door een overdonderend begin van de gastheren,  want bij rust stond  de eindstand al op de borden. De  eregoal van de Haakbergse ploeg kwam op nam van  Zeki Erkilinc deed met een afstandsschot iets terug, maar kort voor rust zorgden Freek van Belzen en opnieuw Bouw voor de 4-1. Daar kwam na rust dus geen verandering meer in. HSC’21 blijft middenmoter in de stand.