Maandag 26 februari 2024
Twentesport

Winst voor de zondagtoppers HSC’21, TVC’21 en NEO

Geplaatst op 5 februari 2023 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/TUBBERGEN/BORNE – In de derde divisie van het zondagvoetbal won HSC’21 vandaag  op eigen veld met 4-1 van Dongen.

In de eerste klasse hebben titelkandidaten TVC’28 en NEO ook een driepunter bijgeschreven. De koploper uit Tubbergen zegevierde nipt bij GRC Groningen: 0-1. Het Bornse NEO boekte op haar beurt een zakelijke 0-2 zege op bezoek bij Roden.

HSC’21-DONGEN 4-1

Het elitekorps van Groot Scholtenhagen boekte een overwinning op de gastploeg uit Dongen, die de afgelopen weken  in vorm waren, maar door de snel storende Haaksbergse groenhemden al op het middenveld werden opgevangen. Sjoerd Overgoor scoorde na twintig minuten de 1-0, in de tweede helft maakte Zeki Erkilinc binnen het kwartier twee goals. Vervolgens deed Shanty Saez de eregoal van de gasten, waarna Wessel Witbreuk de marge weer op drie bracht,

GRC Groningen -TVC’28 0-1

Makkelijk ging het niet, maar één treffer bleek genoeg voor drie punten in de tas. De ploeg uit Tubbergen. Met wat de enige goal van de pot bleek te zijn was Stef Snijders de matchwinnaar. Er waren meer kansen, TVC’28 was ook de betere ploeg, maar lang niet even alles was strak en stevig. Naarmate in de tweede helft vorderde nam de druk  op de Tubbergse defensie toe en kreeg ook GRC nog mogelijkheden, maar het hield niet over.

Roden-NEO 0-2

Voor de Bornse ploeg gold in en tegen Roden alleen de winst en die kwam er ook, in twee goals uitgedrukt. Ron Spoler brak met zijn treffer  uit de rebound de ban. De elf van NEO  waren ook in de tweede helft de bovenliggende partij, maar ook Roden kreeg welzeker mogelijkheden. In het tweede helft bleef het beeld  hetzelfde. Er zat voorzeker van alles in de pot, maar toen Bas Spenkelink de 0-2 op de borden liet brengen was de zaak schoon beklonken.

 

 

 

 

 

 

.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief