Beloften Heracles Almelo onderuit in Rotterdam

Geplaatst op 21 januari 2013 door   ·   Geen reacties

ROTTERDAM – Het beloftenteam van Heracles Almelo is in de uitwedstrijd tegen Feyenoord/Excelsior tegen een nederlaag aangelopen. In Rotterdam verloren de Almeloërs met het kleinst mogelijke verschil, 1-0.

Op Woudenstein, de thuisbasis van Excelsior, hielden beide partijen goed in evenwicht. Een afstandschot van Ruud Vormer, in de 36e minuut, bepaalde uiteindelijk het verschil. Heracles Almelo kende een sterke fase na de rust, waarin de ploeg kansen kreeg te scoren maar deze onbenut liet. Luis Pedro had in de 61e minuut pech dat zijn schot op de paal belandde en tien minuten later kopte Mike te Wierik op de lat. Daarna vloeiden de krachten weg en werd Feyenoord/Excelsior nog een aantal keren gevaarlijk vanuit de counter.

Jong Feyenoord/Excelsior – Jong Heracles Almelo 1-0 (1-0)
Scoreverloop: 36.Ruud Vormer 1-0.
Heracles Almelo: Van Loo, Van Dijk (83. Samoel), Koenders, Te Wierik, Paljic, Vujicevic, Belterman, Overtoom,Gouriye,Vejinovic, Pedro.