Donderdag 9 mei 2024

Beloften Heracles spelen gelijk, Plet valt uit met liesklachten

Geplaatst op 31 januari 2011 door   ·   Geen reacties

HEERENVEEN – Het beloftenteam van Heracles heeft een 2-2 gelijkspel geboekt in het uitduel tegen Jong  Heerenveen/Emmen. Anmar Almubaraki en Ben Rienstra (foto) scoorden namens de Almeloërs. Glynor Plet moest na een half uur het veld verlaten met liesklachten.

Plet viel na een half uur uit, maar zijn vervanger maakte een verdienstelijke invalbeurt. Anmar Almubaraki schoot Heracles naar 1-0. Toch kwam Heerenveen via Luciano Narsingh vlak na rust op gelijke hoogte. Vervolgens herstelde de Almelose ploeg zich. Nadat Ben Rienstra de bal veroverde, rondde hij bekwaam af (2-1). Maar ook die voorsprong was niet van lange duur. Vijf minuten voor tijd maakte Jeffrey Gouweleeuw de 2-2. In de slotseconden moest Heracles de handen alsnog dichtknijpen met de puntendeling. Heerenveen kreeg een penalty, maar doelman Dennis Telgenkamp verzilverde het schot van Filip Djuricic.

Scoreverloop: 43. Almubaraki 0-1, 50. Narsingh 1-1, 80. Rienstra 1-2, 85. Gouweleeuw 2-2
Heracles Almelo: Telgenkamp, Te Wierik, Reekers (75. Witteveen), Ter Horst, Jallo, Rienstra, Nieuwboer, Bruns, Cairo, Plet (30. Almubaraki), Houtkoop.