Beloftenteam Heracles luidt seizoen uit met laat gelijkspel

Geplaatst op 10 mei 2012 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Het beloftenteam van Heracles Almelo heeft vanavond het seizoen uitgeluid met een 3-3 remise in Rotterdam. In de slotfase leek Jong Feyenoord/Excelsior een zege te boeken, maar Anmar Almubaraki redde in de slotminuut van elf meter een punt.

Heracles nam na 24 minuten de voorsprong. Luis Pedro reageerde alert na een door de doelman losgelaten vrije trap van Almubaraki, maar de Rotterdammers namen vervolgend de leiding na twee doelpunten van Mick van Buren. Het duel kreeg tot twee keer toe een opmerkelijke omwenteling in de laatste tien minuten. Eerst zette invaller Jozef Samuel de stand met een afstandsschot op 2-2, waarna de ploeg uit de havenstad, door een lobje van Gill Swerts, alsnog beslag leek te leggen op de zege. Almubaraki voorkwam dat op de valreep. Na een overtreding binnen het strafschopgebied, schoot de aanvaller, wiens aflopende contract bij Heracles onlangs niet verlengd werd, koelbloedig binnen.

Jong Feyenoord/Excelsior – Jong Heracles Almelo 3-3 (1-1)
Scoreverloop: 25. Pedro 0-1, 40. Van Buren 1-1, 60. Van Buren 2-1, 80. Samoel 2-2, 85. Swerts 3-2, 90. Almubaraki 3-3 (pen.)
Geel: Almubaraki (Heracles Almelo)
Heracles Almelo: Hengelman, Van Dijk, Te Wierik, Rienstra, Jallo, Souhuwat (46. Samoel), Belterman, Almubaraki, Van Mieghem, Gouriye (60. Neustädter), Pedro