Beloftenteam Heracles speelt gelijk na 2-0 voorsprong

Geplaatst op 16 april 2012 door   ·   Geen reacties

NIJMEGEN –Ondanks een riante 2-0 voorsprong in de eerste helft, hebben de beloften van Heracles Almelo vanavond puntverlies geleden tegen Jong NEC/FC Oss. Nadat Luis Pedro twee keer scoorde, kwam de thuisploeg in de tweede helft op gelijke hoogte: 2-2.

Heracles speelde geen grootse wedstrijd, maar leek op slag van rust de zege binnen te hebben. Nadat Luis Pedro een hoekschop verzilverde, bracht hij even later na een individuele actie de marge naar twee. NEC, dat na een rode kaart (Erwin Stadhouders) numeriek in het nadeel was, bracht tien minuten na de rust de spanning terug. Een klein kwartier voor tijd kwamen de Nijmegenaren zelfs op gelijke hoogte. Gaby Jallo beging een overtreding in het strafschopgebied en kreeg rood, waarna Melvin Platje de 2-2 binnen schoot.

Jong NEC/FC Oss – Jong Heracles Almelo 2-2 (0-2)
43. Pedro 0-1, 45. Pedro 0-2, 55.  1-2, 70. Platje 2-2
Geel: Van Mieghem en Vejinovic (Heracles Almelo)
Rood: Erwin Stadhouders (NEC) Gaby Jallo (Heracles Almelo)
Heracles Almelo: Hengelman, Van Dijk, Te Wierik, Ter Horst (67. Haulussy), Jallo, Vejinovic, Belterman, Douglas, Van Mieghem (75. Daniels), Almubaraki, Pedro