Dinsdag 27 februari 2024
Twentesport

Bosz beschermt Pasveer

Geplaatst op 4 april 2011 door   ·   2 Reacties

ALMELO – Peter Bosz wijt de 3-0 nederlaag bij Ajax aan de speelwijze, niet aan de blunder van Remko Pasveer (archieffoto). Al verlopen de onderhandelingen rondom zijn aflopende contract moeizaam, de Heracles-trainer hoopt dat Pasveer ook volgend seizoen nog onder de lat staat in Almelo. Bosz beschermt hem na de fout van gisteren.

‘Remko heeft een aantal maanden fantastisch gekeept. Dit kan een keer gebeuren’, zei Bosz. De trainer zag zijn ploeg in Amsterdam fel van start gaan en vond dat Heracles meer verdiende. ‘Je kunt wel zeggen dat we recht hadden op meer. We hebben te schijtbakkerig gespeeld. We wilden Ajax gelijk beetpakken, maar in balbezit hebben we het slecht gedaan. Te veel balverlies geleden. In de rust heb ik dat aangegeven en daarna ging het beter. Op een 0-0 stand kregen we een aantal kansen. Eigenlijk hadden we er één moeten benutten.’

Delen is sportief

Reacties (2)

  1. Piet Perry says:

    Begin van het seizoen had ik bij keeper Pasveer zoiets van ‘strik erom weg er mee”. Naarmate het seizoen vorderde, vorderde Pasveer mee. Tot aan gisteren(zondag)middag. Hij drukte met zijn megablunder, andere benaming zou ik niet weten, een enorm stempel op de wedstrijd. Bij een blunder van de keeper kost dat (bijna)altijd een tegengoal, zo ook nu. Dat Pasveer al enige tijd ‘moeilijk’ lijkt te doen over contract verlenging is in mijn beleving een schromelijke vergissing.
    Mocht hij denken grootverdiener te kunnen worden bij Heracles, dan heeft hij het mis. Dat is voorbehouden aan Quansa, Maertens en Everton. Eerst maar eens een blundervrij seizoen keepen daarna mag hij ‘praatjes’ hebben en goed verdienen.

  2. Rob says:

    Pasveer heeft het de afgelopen maanden gewoon erg goed gedaan. En buiten de blunder van gisteren heeft hij ook een goede pot gekeept. Maar Heracles moet stelling nemen in de aanbieding voor contractverlenging. Ze moeten hem een ultimatum stellen van een week of 2, wil hij niet bijtekenen, jammer dan. Hij kan aardig keepen, maar keepers met zijn kwaliteiten zijn er voldoende te vinden.
Archief