Zondag 16 juni 2024
Twentesport

Bosz: ‘Ontbreken van Quansah tegen NEC is een hele puzzel’

Geplaatst op 9 november 2012 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Heracles Almelo gaat zaterdagavond in Nijmegen op bezoek bij NEC. Dat zullen de Almeloërs moeten doen zonder enkele spelers. Dragan Paljic is ziek, terwijl Jeroen Veldmate een blessure aan zijn voet heeft. Het grootste gemis zal het ontbreken van Kwame Quansah (foto) zijn. Hij ontbreekt vanwege een schorsing, na zijn rode kaart tegen PSV.

Trainer Peter Bosz van Heracles ziet zich geconfronteerd met een gevoelige aderlating door het ontbreken van de ervaren middenvelder ‘Het is puzzelen, hoe we dat gaan oplossen, we gaan er zo meteen nog maar even over praten hoe we dat opvangen”, aldus de oefenmeester.

Bosz blijkt onder de indruk te zijn van de Nijmegenaren, hoewel hij het ook in slechte doen in actie heeft gezien. ‘Ik heb NEC een slechte wedstrijd zien spelen tegen Roda JC, maar in Groningen vond ik ze weer wel erg goed. Ze hebben daar terecht gewonnen en waren veel beter dan FC Groningen. NEC is een heel volwassen en degelijk elftal. Een echt team, moeilijk om tegen te spelen.’

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief