Maandag 26 februari 2024
Twentesport

Bosz: ‘We maakten het PSV te gemakkelijk’

Geplaatst op 27 januari 2013 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Trainer Peter Bosz (foto) van Heracles Almelo zag zaterdagavond hoe zijn elftal PSV behoorlijk in de kaart speelde. Dat had een pijnlijke 5-1 nederlaag tot gevolg. ‘Dit was zeker een verdiende overwinning voor PSV, eentje met een grote uitslag ook.’

‘We begonnen niet eens slecht vond ik, we stonden goed en uit het niets viel de 0-1.We leverden de bal op het middenveld in en zij speelden dat simpel uit. Toen de 0-2 was gevallen was de wedstrijd voor mij al gespeeld. We speelden zonder maar een beetje overtuiging. PSV was heel scherp, wachtte fouten bij ons af en strafte dat heel goed af. Ze hebben ons nog gespaard denk ik, want de score had veel hoger kunnen uitvallen.’, blikt Bosz terug op de hoge thuisnederlaag.

‘Wij moeten beter spelen, vooral in de verdediging. Ik ben er doodziek van. Woensdag moeten we een lastige wedstrijd spelen tegen PEC Zwolle dus dan moet het anders’, gaf Bosz aan alweer vooruit te kijken. Om daar aan toe te voegen:  ‘Ik wil nog een keer tegen PSV kunnen spelen dit seizoen. We hebben al te vaak van ze verloren, dus nu wil ik wel een keer van ze winnen.’ Waarop PSV trainer Dick Advocaat lachend antwoord: ‘Oh, ik wil ook best nog een keer tegen Heracles spelen hoor’ Uiteindelijk kwamen beide trainers overeen dat de volgende onderlinge ontmoeting inderdaad maar in Rotterdam plaats moet vinden, in de Kuip als de bekerfinale op de rol staat.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief