Woensdag 21 februari 2024
Twentesport

Collecte Serious Request voorafgaand aan Heracles Almelo – PEC Zwolle

Geplaatst op 18 december 2012 door   ·   1 Reactie

ALMLEO – Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tussen Heracles Almelo en PEC Zwolle zal door het rode kruis worden gecollecteerd voor 3FM Serious Request. Dit is de enige thuisduel dit seizoen waar gecollecteerd al worden. De opbrengst komt ten goede aan het terugdringen van babysterfte, een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding.

Het Rode Kruis kan helpen met haar netwerk van miljoenen vrijwilligers om de moeders en baby’s te bereiken die dat het hardst nodig hebben. Het Rode Kruis kan kinderlevens redden door hulp en begeleiding voor, tijdens en na de geboorte van een kind. De organisatie initieert zwangerschapscontroles en leidt verloskundigen op. Getrainde Rode Kruis vrijwilligers kunnen na een bevalling op huisbezoek gaan en gezondheidsproblemen bij een baby tijdig signaleren en zorg bieden. Het Rode Kruis zet zich in voor voorlichting, hygiënepakketten, vaccinaties en helpt bijvoorbeeld met vervoer naar een ziekenhuis. Kortom, geef aan de collectant!

Na afloop van de wedstrijd Heracles Almelo – PEC Zwolle speelt het team van 3FM een benefietwedstrijd tegen het RTL Sterrenteam in het Polman Stadion (21.45 uur). Op één positie in het team van 3FM is het mogelijk om tot en met donderdag 20 december tot het einde van de middag te bieden. (https://www.marktplaatsveilt.nl/basisspeler-coen-sander-voetbalteam).

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. benno schutmaat says:

    vraag, kan ik na de regulaire wedstrijd gewoon blijven zitten om deze wedstrijd te bekijken
Archief