Drie corners van Granada CF zijn Heracles te machtig

Geplaatst op 25 juli 2017 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Heracles verloor vanavond in Vriezenveen met 1-3 van Granada CF. Het was een terechte uitslag. De spanjolen speelden effectiever zonder een groot krachtsverschil te etaleren.

Op het veld van de zaterdag-eersteklasser DOS’37brak Romeno Joselu al snel de ban en scooorde in de derde minuut de 0-1. Hij trof na krap een half uur nogmaals doel, op vrijwel identieke wijze, want uit een standaardsituatie van de cornerbal, en verdubbelde daarmee de voorsprong. Heracles zette er weinig tegenover.

Na de rust drongen de Almeloërs meer aan, maar veel gevaar wisten ze niet te stichten. Niettemin kwam Heracles dichterbij toen Reuven Niemeijer zelf de pengel benutte die werd toegekend na een overtreding op hem zelf.

Op meer had Heracles geen recht, mede omdat de club van het Alhambra lieten zien hoe je een overwinning zeker kunt stellen. Dat doe je door de marge snel na de aansluitingstreffer weer op twee doelpunten te brengen, en ook weer uit een corner: Martinez gaf voor en Machis werkte binnen.

Heracles-Granada CF 1-3 (0-2)
Opstelling Heracles: Brouwer (46 Zeinstra), Droste (67 Breukers), Wuytens (67 Pröpper), Hardeveld (67 Van de Berg), Van Hintum; Niemeijer (Leemhuis), Jakubiak (67 Van Ooijen), Duarte; Kada (46 Navratil), Gladon (67 Armenteros), Darri (67 Peterson)