Everton gaat los tegen Almelose selectie: half dozijn treffers

Geplaatst op 9 juli 2011 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Everton Ramos de Silva (foto) liet zich aardig zien in de oefenwedstrijd tussen Heracles Almelo en een Almelose selectie (15-0). De Braziliaan scoorde liefst zes keer.

Het amateurteam was samengesteld uit de beste amateurvoetballers van SV Almelo, Luctor et Emergo, Rietvogels, Oranje Nassau. PH Almelo, DVO’71’, Bornerbroek, La Premiere en gastheer AVC Heracles. Bij de rust was het al 8-0, het werd uiteindelijk 15-0.Volgens Hendrie Krüzen, assistent-trainer, is dit de grootste overwinning ooit tegen een volwaardige amateurselectie. De andere doelpunten kwamen op naam van Plet (twee), Bruns, Almubaraki, Duarte, Rienstra, Vejinovic, Van Mieghem (de mooiste van de middag) en een eigen goal. Het duel op het veld van de amateurclub Heracles werd bekeken door 2500 toeschouwers.  Daryl van Mieghem gaf met zijn fraaie treffer een mooi visitekaartje af; hij gaat vandaag nog met het bestuur aan tafel om te onderhandelen over een contract.

Opstellingen Heracles Almelo
Eerste helft: Pasveer, Van Dijk, Maertens, Ter Horst, Looms, Rienstra, Vejinovic,  Almubaraki,  Douglas, Everton en Pedro.

Tweede helft: Telgenkamp, Breukers, Te Wierik, Van der Linden,  Jallo,  Quansah, Duarte, Bruns, Van Mieghem, Plet en Everton.