Feyenoord-Heracles 2-1 (2-1) – Analyse door Mikos Gouka

Geplaatst op 13 februari 2011 door   ·   Geen reacties

Heracles heeft een aardige wedstrijd gespeeld. Er had meer in gezeten voor de ploeg van oud-Feyenoorder Peter Bosz. De goals van Feyenoord werden eigenlijk een beetje weggegeven. De eerste ontstond uit een bal in de breedte van een Almelose verdediger. De tweede was van Biseswar die weliswaar fraai scoorde maar daarvoor niet werd afgestopt.

In de tweede helft was Heracles echt niet minder dan Feyenoord. Ze speelden meer naar voren en hadden natuurlijk wel de stimulans van een mooi doelpunt van Fledderus die vlak voor de rust scoorde uit een vrije schop. Feyenoord kwam er niet meer uit en was onrustig. Veel kansen creërden de ploegen niet. Het had 2-2 moeten worden maar Everton miste een grote kans in de slotfase na een goede actie van Armenteros.

Ik geef Samuel Armenteros een ster want ik vond hem goed spelen en dat gold ook voor Fledderus die bovendien weer een vrije schop op fraaie wijze verzilverde.

Feyenoord-Heracles 2-1 (2-1)7